Ламиниран паркет Quick Step

Ламиниран паркет Quick Step

Unilin – е компания създадена през далечната 1960 година от няколко семейства от Югозападна Фландрия. Тя стартира дейност с производство на лен в Oigem, Белгия. През 70-те години, поради недостига на ленена суровина тя бива заменена от дървесина. След като се разширява дейността през 1989 година, компанията стартира производството на ламиниран паркет – тогава е и създадена търговската марка „Quick Step”. В наши дни търговската марка „Quick Step” е синоним на иновация и качество.

Компанията непрекъснато търси нововъведения за своите продукти. Това се доказва през 1997 година, когато Unilin извършват своята еволюция в производството на ламиниран паркет. Те изобретяват безлепилна система за монтаж, наречена Uni-click. Тя гарантира бърз и лесен монтаж на ламинирания паркет и освен това е патентована в цял свят. През 2001 година, Unilin отново са първите, които предлагат ламиниран паркет с V образна фаска, по четирите страни на ламела. Това придава по-голяма дълбочина на помещението, в което са поставени, а колекциите, които имат тази (4V) фаска са Perspective и Natural Touch. През 2005 година е произведен първия ламиниран паркет, който е с постоянен антистатичен повърхностен слой. Една година по-късно са представени, устойчиви на надраскване первази, който са с идентичен цвят и структура с подовата настилка. Да пак през 2006 година, е създадена системата INCIZO. Тя представлява профил с възможност за адаптация в 5 варианта – може да бъде, преходна или завършваща лайсна за стъпало и др. През 2013 година е представена и зашеметяваща колекция от винилови подови настилки Quickstep Livyn. Колекция, която съчетава естествена визия, усещането за дърво и предимствата на синтетичния под.

Quick Step?
Quick Step не просто произвежда ламиниран паркет от световна класа, но и предлага фантастични колекции. Цветове, стил, функционалност, структури, със сигурност ще откриете подходящ декор, отговарящ на вашият начин на живот.

Защо да изберем ламиниран паркет Quick Step?

Quick Step са първите, които изобретяват и използват система за монтаж Uni-click без необходимост от лепене. Тя гарантира бърз, лесен монтаж и е патентована в цял свят.

Quick Step предлага и ламинирани паркети с V образна фаска, която придава дълбочина и оптически разширява всяко помещението.

• Ламинираните паркети са със структури и впечатляващи релефи, които се доближават удивително много до тези на естествените паркети.

• Износоустойчив – патентования защитен слой, Stratch Guard предпазва вашия ламиниран паркет и ви позволява да му се насладите на красотата дълги години. Ултра устойчивия слой на ламинирания паркет на Quick Step, го прави до 10 пъти по устойчив на най-малките микро надрасквания.

• Всяка една подова настилка на Quick Step е третирана с постоянен антистатичен повърхностен слой. По този начин не се притеснявате за досадните статични заряди. Нещо повече, благодарение на този слой пода ще привлича много по-малко прах.

• Ламинираните паркети на Quick Step са с широка гама от стилове и размери на дъските. Можете да имате модерен ламиниран паркет или традиционен, който да е с различен цвят и текстура. Разнообразие от ламинирани паркети подходящи за всяко едно помещение, от кухнята, до хола, та дори и до банята.

Колекции ламиниран паркет на Quick Step

Ако, не може да решите какъв стил искате да има вашият дом или просто искате да придадете атмосферата, която да подчертае дизайна, цвета и текстурата на мебелите, ние Ви каним да разгледате тези колекции.

Majestic, Impressive & Impressive Ultra
Трябва само да докоснете няколко декора от тези колекции, за да усетите разликата. Просто прокарайте пръст по повърхността и ще забележите незабавно, как този ламиниран паркет ви доближава все повече до природата. Декорите са с фаска и са в перфектен баланс с характера на пода. Цвета, дизайна и структурата, продължават до самата фаска, което придава вид на естествен паркет.

ВЛАГО УСТОЙЧИВО ПОКРИТИЕ
Чистенето вече не е чак такова усилие, сега влагата няма да се просмуква в пода. Ламинираните паркети от тези колекции са с влагоустойчиво покритие включително и на фаската. Влагата, водата или мокри стъпки, остават на повърхността на това покритие. Формират се капчици, които могат да се премахнат изключително лесно и незабавно.

Колекции ламиниран паркет Quick Step

Perspective & Perspective Wide – нови възможности с тази колекция. Харесвате и сте почитатели на дъбовите подови настилки, но искате те да бъдат и модерни. Лесно се постига този баланс с декорите от Perspective & Perspective Wide . Красиви, класически и широкоформатни ламели с V образна фаска, подходящи за по- големи и просторни помещения.

Classic – В тази колекция ще откриете перфектно съотношение между цветове, стил и естествен вид на дъската. Функционални и качествени, тези декори ще оправдаят напълно вашите очаквания, за красив и модерен дом.

Creo – колекция с модерни декори, без фаска и стандартен размер на ламела/дъските. Хармония между уникалния характер и стил на всяко дърво.
Eligna & Eligna Wide–изящни ламели ,на класическа или широкоформатна дъска. Чудесен баланс между дължина и ширина на ламела. Благодарение на това, че декорите са без фаска, те са още по внушителни и красиви.

Elit – Класически ламиниран паркет с много елегантна V фаска. Изключително плавен преход между дъските.. Забележителна повърхност и структура е причина, декорите от тази колекция да са толкова атрактивни и неповторими.

Exquisa – иновативните подови настилки с осезаема структура. В тази колекция ще видите как на една дъска има една, две или три отделни плочки. Да, представете си ламиниран паркет, който визуално изглежда като теракот или керамик . Декорите от серия Exquisa са с изключително дълбоки фуги, което позволяват на дъската да покаже пълния си потенциал.

Largo – Декорите от тази колекция са с изключително дълги и широки ламели. В добавка с елегантна ламинирана фаска, смес от светли и тъмни тонове, се придава дълбочина и допълнително усещане за пространство във всеки дом.