Ламиниран паркет Kronopol

Kronopol е един от най-големите производители на изделия от дървен материал и ламиниран паркет в света. Kronopol е част от холдинга Swiss Krono Group– световен лидер в областта на изделия от дървен материал. Компанията е основана през 1994 г. в резултат на придобиването на държавна фабрика. Швейцарски инвеститор, като предоставя милиони капитал, бързо модернизира машините и технологията. Благодарение на това, качеството на продуктите се забелязва и оценява високо от клиентите.

Фирмата постига настоящата си позиция благодарение на иновативни, екологично чисти продукти с високо качество и разумни цени. Във фирмените магазини на Паркетен Свят се предлагат 16 декора ламиниран паркет с марката Kronopol в няколко колекции и разнообразни изпълнения и повърхности. Богатите цветове ламиниран паркет Ви дават възможност да създадете един модерен, екстравагантен или класически, но винаги изпълнен с индивидуалност интериор. Подовите настилки на Kronopol гарантират комфорт и естетичен вид в продължение на много години.

Висока издръжливост; устойчивост на мръсотия и надрасквания; лесно почистване и поддръжка и съвместимост с водно подово отопление– това са само част от основните характеристики на ламинирания паркет, произведен от Kronopol.

Всички декори ламиниран паркет Kronopol

Марката Kronopol Platinum и декорите в неговите колекции ще задоволят индивидуалните нужди и изтънчените вкусове и на най-капризния клиент.

ламинат Kronopol колекция Elegance lineЛаминатите от колекция Elegance Line са изключително елегантни, благодарение на гланцираната им повърхност. Те са подходящи за любителите на новото и модерно като най-голямото им предимство е изключително изгодната им цена.
ламинат Kronopol колекция Essential LineНай-новата колекция на Kronopol. Декорите от тази колекция са подходящи за онези, които ценят креативните, индивидуални и уникални интериори.
ламинат Kronopol колекция Old StyleeКолекцията, посветена на любителите на традиционното. Декорите и класическия дизайн на дъските правят интериора да изглежда елегантен и създават атмосферата на топлина и непретенциозност.