Ламиниран паркет Egger

Ламиниран паркет Egger

Новата колекция на немския производител Egger за периода 2015-2017г. е вече факт и на българския пазар. Можете да я откриете във всички търговски обекти на веригата „Паркетен свят”. Мнението на специалисти и потребители, които имаха възможността да се докоснат до нея, може да се обобщи само с една ключова дума – РАЗНООБРАЗИЕ! То се изразява в изключително богатата палитра от изцяло нови декори, предлагащи се в различни класове, дебелини и формати на дъската. Именно цялата тази съвкупност от характеристики, съчетана с перфектно техническо изпълнение и гаранция за немско качество, правят новата колекция на Egger идеалния избор за всеки дом, офис или търговско помещение. Вдъхнете нов живот и сами бъдете дизайнери в собствения си дом, залагайки на сигурно с продуктите на Egger.

Колекция Euro clic е насочена към по-ниския ценови фрагмент, като в нея са включени общо 29 декора, предлагащи се в различни дебелини, а именно: 6/31 клас, 7/31 клас, 8/31 клас и 8/32 клас на износоустойчивост, като част от тях се предлагат и с четиристранна фаска 4V. В тази колекция са събрани едни от най-популярните и търсени декори на Egger, като същевременно с това са добавени и изцяло нови декори. Монтажът също е лесен, тъй като от Egger са заложили на изпитаната във времето патентована клик система – Just clic. Купете си качествена подова настилка на достъпни за вас цени.

Фабрика за ламиниран пркет Висмар Egger
До момента компанията разполага с 17 завода в цяла Европа и не спира да се развива като непрестанно инвестира в нови производствени технологии.

Кои са Egger? – един от водещите производители на ламиниран паркет в Европа.

Историята на Egger започва да се пише през далечната 1961 г. За 50 години малкото семейно предприятие се превръща в един от най- значимите производители на дървени материали в световен мащаб. Към настоящия момент Egger разполага със 17 завода в цяла Европа и 22 собствени търговски клона във всички важни индустриални страни.

През 1996 г., когато за първи път произвежда ламиниран паркет, компанията бележи истински фурор. Това се дължи на факта, че за много кратко време продуктът успява да завоюва пазарни позиции и да спечели потребителите, превръщайки марката в синоним за качество.

Нова колекция ламиниран паркет на Egger 2015-2017

В средата на месец септември Egger представи новата си колекция за следващите 3 години, определяйки модните тенденции сред подовите настилки. В нея всеки може да намери подходящия за себе си под, тъй като, както вече споменахме, е заложено най- вече на разнообразието. Започвайки от класическите, автентични и достигайки до модерните и абстрактни декори, потребителите може да избират между широка гама от цветове, формати и дебелини на дъската.

Освен добавянето на изцяло нови декори, в ELFC 2015-2017 нововъведения се наблюдават и при повърхностите, а именно това, че са създадени 2 нови вида релеф – барик и винтидж. А чрез новата клик система – UNIfit!, монтирането на ламиниран паркет никога не е било по-лесно и по-бързо.

Друга изненада за потребителите са 3-те нови декора от серията „Aqua +”. Както и наименованието подсказва – това са ламинирани паркети, произведени по специално разработена технология, която повишава устойчивостта към влага. Подходящи са за полагане в кухни, бани, коридори и антрета.

More from wood - нещо повече от дърво