Ламиниран паркет Egger

Ламиниран паркет Egger

В края на 2017 година Паркетен Свят в сътрудничество с Egger презентира новата колекция подови настилки Egger Pro Laminate Collection 2018-2020, които се отличават с креативен дизайн, изненадващи форми, елегантни линии и съвършени детайли.

Какво е по-интересното при новата колекция Pro Flooring?

Може да имате 3 различни типа подови настилки, с една и съща повърхност. Какво означава това? Във вашия дом може да поставите корков паркет в спалнята или детската стая за по-голям комфорт, да имате ламиниран паркет във всекидневната и дизайнерска подова настилка в офиса, кухнята или дори и в банята. И да, всички те ще изглеждат по един и същ начин!

Колекция Pro Laminate 2018-2020 включва 80 декора ламиниран паркет, които комбинират по перфектен начин полезността с дизайна и играят практична и естетична роля в интериора. Марката Egger се вдъхновява от естествените елементи при направата на модерни, атрактивни и иновативни декори ламиниран паркет.

Колекция Basic Collection 2018-2020 е насочена към по- ниския ценови сегмент, като в нея са включени общо 17 декора, предлагащи се в различни дебелини, а именно 6/31, 7/31 и 8/31 клас на износоустойчивост, като част о тях се предлагат и с четиристранна фаска 4V. Монтажът е повече от лесен, заради изпитаната и патенттована клик система Just Clic. Подарете си качествена подова настилка на достъпни за вас цени.

Фабрика за ламиниран пркет Висмар Egger
До момента компанията разполага с 17 завода в цяла Европа и не спира да се развива като непрестанно инвестира в нови производствени технологии.

Кои са Egger? – един от водещите производители на ламиниран паркет в Европа.

Историята на Egger започва да се пише през далечната 1961 г. За 50 години малкото семейно предприятие се превръща в един от най- значимите производители на дървени материали в световен мащаб. Към настоящия момент Egger разполага със 17 завода в цяла Европа и 22 собствени търговски клона във всички важни индустриални страни.

През 1996 г., когато за първи път произвежда ламиниран паркет, компанията бележи истински фурор. Това се дължи на факта, че за много кратко време продуктът успява да завоюва пазарни позиции и да спечели потребителите, превръщайки марката в синоним за качество.

Защо да изберем Egger Pro Laminate?

В тази колекция ще откриете свобода да изразите себе си. Ламиниран паркет с визия на естествено дърво, репродукция на камък придаваща допълнителна топлина или орнаментика на пода,за да се засили контраста в обзавеждането, все декори които отговарят на вашите нужди.
Предпочитанията към дизайна говорят много за личността. Всеки иска да обзаведе своя дом според вижданията си и да се чувства комфортно в него. Независимо дали искате да направите цялостен ремонт или само да освежите Вашите помещения, то може да почерпите вдъхновение от най-новите интериорни тенценции. Ето и четирите ясно изразени стила за оформление (специално разработени от Egger и група международно известни изследователи).
Pure Nature – Дървото има способността да се вписва в много стилове на подредба и въпреки това да запази същината на класическия интериор. Ако сте от онези, които си спомнят с удоволствие за отминалите времена насред природата и тихия живот на село, то ви каним да разгледате посветените на нея декори ламиниран паркет. Подова настилка неподвластна на времето, топло и елегантно решение доближаващо ви до природата и стила pure nature.
Light Living – Този стил е вдъхновен от лофт архитектурата и скандинавския дизайн, а водещото в него е светлината. Тя има сила да преобразява, да вдъхва комплексност и да акцентира на определи зони. Със специално подбраните декори ламиниран паркет, с лекота ще създаде модерен и минималистичен дом.
Modern Classics – Класическия дизайн има прекрасното качество да се интегрира към всеко помещение. Грациозни мебели и декорации с модерни цветни акценти , ще придадат елегантност в пространството. Доверете се на ламинираните паркети Egger Pro Ламинат, за да създадете модерен класически интериор.
Поглезете дома си с декори ламиниран паркет посветени на стила – Used Novetly, формиран под влиянието на теченията винтидж, шаби шик и орнаментиката. Открийте декори с износен външен вид и още по- смели цветове. Хармонично съчетание на романтични нотки, чарът на винтидж стила и автентичността на орнаментиката.

More from wood - нещо повече от дърво
Релефи Egger

Дефиле на структури

Релефи Egger:

Omnipore наподобява елегантни дървесни пори. Тази структура подчертава елегантността на различните видове дървесина. Разгледайте всички декори с тази повърхност тук.

Smoothouch: Кадифен допир, изключителна фина структура и елегантен лаков финиш.

Matex: Автентичен вид на репродукциите на камък, бетон и дърво. Естествен облик и осезаема грапавина на допир. Разгледайте всички декори с тази повърхност тук.

Deepskin: декорите се отличават с дълбоко изразена линейна структура.

Създайте персоналност в дома си, започвайки от основните и функционални подови настилки. Изберете това от което се нуждаете. Ако искате да видите как ще изглежда вашата стая или дом с декори от новата колекция на Egger Pro Collection, то възползвайте се от безплатния дизайн на стая. Ако сте нетърпеливи заповядайте в най-близкия до вас магазин на Паркетен Свят или директно закупете онлайн.