Дизайнерска подова настилка Classen

Марката Neo е собственост на компания Classen Group. Classen води началото си от далечната 1963 година. От тогава до сега, благодарение на дългогодишния си опит на пазара за продукти, произвеждани от дърво, компанията развива успешно дейността си не само в Европа, но и във всички икономически региони по целия свят. От 2011 г. Classen се специализира и в производството на дизайнерски подови настилки в завода си в гр.Кайзерзеш в Германия. Част от дизайнерските подови настилки е с марката Neo.

Ново поколение подови дизайнерски настилки

Дизайнерските декори, носещи марката NEO, се основава на нов биологичния материал CSF(Composite Solid Fibreboard), благодарение, на който се създава нов вид екологична подова настилки за битови нужди. Това ново поколение дизайнерски подови настилки по изключителен начин комбиниран характеристиките на ламинирания паркет и на винила. Той е гъвкав и здрав. Състой се от няколко слоя, които подобно тези на ламинирания паркет са пресовани, за да изградят здравата, но гъвкава подова настилка. Върху основния носещ слой – ядрото, е изработена и клик системата megalock, която позволява плаващо инсталиране на дизайнерската настилка.

Една иновативна настилка, която се определя от времето

Всички декори дизайнерска настилка Neo – Classen

Основните характеристики на дизайнерската подова настилка Neo са:

More from wood - нещо повече от дърво

Характеристики на Neo от Classen го правят подходящ както за офиси така и за всяка стая в дома Ви. В Паркетен Свят можете да изберете между 11 уникални дизайнерски декора, носещи марката Neo. Оставете се да бъдете вдъхновени от автентичните дървени декори и повърхност, която можете да почувствате.