Що е то декинг?
Декинг е самото покритие и видимата част на декинг системата. Под декинг се разбира масивна подова настилка, която е направена от дървесно- полимерни композитни материали, Wood Plastic Composites или накратко WPC.
С радост Ви споделяме, че в магазините на Паркетен Свят, ще откриете декинг система Relazzo на немския производител REHAU. Основана още през 1948 година, реномираният производител REHAU Ви дава възможност да преоткриете красотата на вашата тераса, балкон или външно пространство.
Проектирайте своя дом под открито небе и бъдете по- близо до природата с най- доброто и модерно решение, а именно декингът. Relazzo е съвършения начин да покажете индивидуалност, стил и елегантност.

Декинг системата е подходяща както за вашата тераса, балкон така и за пространства около плувни басейни, градини и алеи. Системата от WPC- Relazzo е най-качествения продукт, който се предлага на българския и европейски пазар.

Тя се използва като естествена алтернатива и ви предоставя атрактивна външна площ, която може да се използва за хранене,забавление или просто почивка. Освен това е с неповторим дизайн, високо качество на изработка и усещане за комфорт, на което може да се наслаждавате дълги години. Не случайно се превръща все по- популярна част от екстериорния и ландшафтния дизайн.

Защо да изберете декинг система RELAZZO?

Декинг системата е нечуплива, със стабилна форма, която освен това е и устойчива на всякакви атмосферни условия- слънчева светлина, топлина, влага, студ и лед. Тези качества я правят устойчива, икономически оправдана и красиво решение за всякакви открити пространства, като тераси, покривни градини, веранди, пространства около басейни, алеи.

Немския производител REHAU притежава всички европейски сертификати за качество, както на суровините така и на крайния продукт.

Избора на декинг покритие е правилния и логичен избор на всеки, който не желае да прави компромис с качеството. С тази изключителна твърдост и устойчивост на повърхността, няма да е нужно да омаслявате, оцветявате или импрегнирате вашето декинг покритие. Почистването му е изключително бързо и лесно, необходимо ви е само вода или любителска водоструйка.

Защо да изберете декинг система RELAZZO?

Ние от Паркетен Свят ще Ви помогнем освен с избора на подходящ цвят, форма, плътност и релеф на декинга, така и с монтирането му. Ако, търсите усещането за комфорт и уют, но едновременно с това искате да сте близо до природата, то с декинг системата това е възможно. Може да се разходите и боси, без притеснения от подхлъзване, трески или издраскване на краката. Не случайно такъв тип система бива поставяна около басейни. Благодарение на декинг RELAZZO от WPC може да използвате оптимално външните пространства като тераса, балкон, градина, алеи и веранди. Преди да закупите WPC декинг RELAZZO, Ви препоръчваме да ни изпратите чертеж ( може да бъде направен на ръка), посочени размери и снимка на външното пространство- ще ви помогнем да определите точната квадратура. Ще ви предоставим мостри на всички цветове, форми, плътност, оребрение, както и полезна информация и съвети относно покриването на външната площ.