Дарителска кампания да помогнем на Теди!

На дата 09.02.2017 Паркетен Свят получи писмо, което не беше поредния призив за помощ, а нещо много по-страшно! Една ужасяваща комбинация от заболявания, закъсняло лечение, превръщат писмото на Теодора Петрова в изповед с главни букви.

Много хора, различни съдби, всеки със своите надежди и нужди. А тези на Теди, са свързани със събиране на пари, за да може да замине на лечение в Анадолу Турция.
След думите „Помогнете ми да живея без болка”, ние от Паркетен Свят не можахме да останем безпристрастни, защото никой не знае каква му е съдбата и дали няма да попадне в подобна ситуация. Затова и решихме да започнем кампания, през месец март за всяка покупка на подова настилка, извършена в магазините на верига – магазини Паркетен Свят, ние заделяме по 2лв. След изтичането на кампанията на дата 09.04.2017 ние ще преведем събраната сума по сметката на Теодора Петрова.

Нека не се примиряваме, че живота е такъв какъвто е. Заедно можем да помогнем на Теди! Заедно може да направим света на Теди по-добър!

Ако, искате и Вие да помогнете, направете го на следната дарителска банкова сметка:

банкова сметка

Теодора Петрова Петрова
Postbank
EUROBANK BULGARIA
BG09BPBI79241061041902 BGN
BG18BPBI79241461041901 EUR
BIC: BPBIBGSF

Писмо

Епикриза

Оферта Анадолу